Vajza me flokë të gjata mbi 2 metër (Video)

Qyteti ku njerëzit komunikojnë në 150 gjuhë të ndryshme (Video)
Imazhe që do t’ju bëjnë të qeshni me lot: Nga atletet ‘Nibe” e deri të orët ‘Owega’ – mallrat e falsifikuar (Foto)

Një fanse e inspiruar nga filmi i animuar ‘Rapunzel’ tani ka flokët pothuajse 2 metër e gjysmë të gjata.

Për të arritur këtë gjatësi Aliia Nasyrova iu deshën rreth dy dekada.

Nasyrova, 27 vjeçare nga Rusia ka thënë që flokët e saj peshojnë rreth 2kg dhe se i nevojiten më shumë se një orë që t’i kreh.

Ndërsa bashkëshorti i saj flokët e Aliias i quan si anëtare të familjes, pasi që kanë nevojë për shumë kujdes dhe zënë mjaft vend në shtrat.

COMMENTS