Vajza gjashtë vjeçare e Beyonces ka stilistin personal

Vajza gjashtë vjeçare e Beyonces ka stilistin personal

Blue Ivy mund të jetë vetëm gjashtë vjeç, por ajo tashmë ka jetuar një jetë që shumica e të rriturve vetëm mund të ëndërrojnë. Muajin e kaluar fëmi

Blue Ivy mund të jetë vetëm gjashtë vjeç, por ajo tashmë ka jetuar një jetë që shumica e të rriturve vetëm mund të ëndërrojnë.

Muajin e kaluar fëmija i parë i Beyoncé dhe Jay Z mori vëmendjen në shfaqjen në galerinë e artit ‘Wearable Art Gala’ të Los Anxhelosit, ku ajo ofroi 19 mijë dollarë gjatë një ankandi të artit, ndërsa ishte veshur si një zot egjiptian në një ansambël ari, shkruan wmagazine.

Siç rezulton, Blue nuk mori një nga fustanet e saj të varura në dollap, veshja e saj e shkëlqyeshme dhe parukja u përzgjodhën nga stilistja e saj personale. Po, Blue Ivy ka stilistin e saj dhe blerësin personal’.

Manuel A. Mendez duket që kujdeset për paraqitjen e saj. Stilisti, i cili ka punuar për Parkwood që nga viti 2009, është gjithashtu përgjegjës për ‘Gucci’ të Blue

Ivy, duke përfshirë çantat e përputhura që ajo kishte veshur me nënën e saj verën e kaluar. Me sa duket, ai është gjithashtu ai që e veshi Blue dhe Beyoncé për premierën e vitit të kaluar të ‘Beauty and the Beast’.

Mendez gjithashtu e veshi Blue për Grammy Awards të kaluar, ku ajo mbante një panterë të bardhë Valery Kovalska me një çantë Valentino prej 2.675 dollarësh.

Prej këtij momenti, ai ndoshta po planifikon dukjen e saj në Coachella, pasi nëna e saj është planifikuar të mbajë titullin e festivalit dyjavësh që do të zhvillohet më 13-15 prill dhe 20-22 prill. Mendez gjithashtu mund të punojë në veshjet e Blue Ivy për turneun e ardhshëm në Run II.

COMMENTS