Vajza e Jackie Chan jeton si e pastrehë

Vajza e Jackie Chan jeton si e pastrehë

Ajo është vetëm 18 vjeç dhe orientimi i saj seksual e ka detyruar atë të qëndrojë larg shtëpisë dhe të strehohet poshtë urës. Bëhet fjalë për vajz

Ajo është vetëm 18 vjeç dhe orientimi i saj seksual e ka detyruar atë të qëndrojë larg shtëpisë dhe të strehohet poshtë urës.

Bëhet fjalë për vajzën e aktorit të famshëm Jackie Chan, Etta Ng Chok Lam, e cila ka treguar në një video se prej disa kohësh jeton poshtë një ure për shkak se prindërit e saj janë homofobikë dhe nuk e pranojnë dot lidhjen e saj me një vajzë tjetër.

18 vjeçarja është në një lidhje prej 15 muajsh me 30 vjeçaren, Andi Autumn ku të dyja duken shumë të dashuruara me njëra-tjetrën.

Ndërkaq nuk ka asnjë reagim nga ana e aktorit.

Etta Ng Chok Lam është vajza e Jackie Chan nga lidhja me Miss Asian Elaine Ng Yi Lei.

COMMENTS