Vajza 8 muajshe, ha gjithçka dhe peshon 17 kg (Video)

Vajza 8 muajshe, ha gjithçka dhe peshon 17 kg (Video)

Kryeministri i Japonisë del nga tubi si ‘Super Mario’ (Foto & Video)
Qëndrimi i ftohtë i presidentit rus – nuk frikësohet aspak! (Video)

Një vajzë nga India është vetëm 8 muajshe dhe peshon 17kg, njësoj si një fëmijë 4 vjeçar. Chahat Kumar ka lindur me peshë mesatare, por filloi të shëndoshej kur u bë 4 muajshe.

Shikojeni videon e mëposhtme për t’u njohur me këtë vajzë simpatike:

COMMENTS