Uthulla e mollës për zbardhje të dhëmbëve! (Foto)

Nëse doni që mbrenda një dite të keni dhëmbë të bardhë, të eliminoni njollat e forta nga duhani dhe njëkohësisht të freskoni frymëmarrjen atëher për

Nëse doni që mbrenda një dite të keni dhëmbë të bardhë, të eliminoni njollat e forta nga duhani dhe njëkohësisht të freskoni frymëmarrjen atëher përdoreni këtë recetë popullore që të keni buzëqeshje të bardhë.

E gjitha që ju duhet është të shpërlani fytin me uthull molle në mëngjes, por para përdorimit shkundeni shishen që esenca të bie përherë në fund.

dhembe-3

Pas shpëlarjes së fytit me uthull, lani mirë me furçë dhëmbët dhe mishin e dhëmbëve. Lani dhëmbët edhe me sodë bikarboni një herë në javë, poashtu mund të përdorni kripën si alternativë për pastën dhe dhëmbë.

dhembee-2

COMMENTS