‘USS Gerald R Ford’, Anija 13 miliardë dollarëshe ka nisur testimin në det (Video)

Robotët e zgjuar që do të angazhohen në shtëpinë e të moshuarve (Foto)
Samsung prezanton Galaxy S9 dhe S9+ në Shqipëri (Foto)

Marina amerikane ka nisur testimin në det të aeroplanmbajtëses ‘USS Gerald R Ford’ të dielën. Anija 13 miliardë dollarëshe është e para aeroplanmbajtëse që ndërtohet në 40 vjet.

Ajo do të kalojë disa ditë duke kryer teste të përgjithshme me qëllim që të verifikohet gjendja e saj, sistemet dhe teknologjia.

COMMENTS