Ushtrimet që i largojnë dhimbjet e nervit shiatik (Video)

Dhimbjet e nervit shiatik me të vërtetë se janë të padurueshme dhe ua shndërrojnë tërë ditën në një katastrofë. Sikletin mund ta ndjeni kudo ku shtrih

Dhimbjet e nervit shiatik me të vërtetë se janë të padurueshme dhe ua shndërrojnë tërë ditën në një katastrofë. Sikletin mund ta ndjeni kudo ku shtrihet ky nerv dhe zakonisht vetëm një pjesë e trupit preket nga këto dhimbje.

Te disa njerëz, dhimbjet e nervit shiatik e prezantojnë veten si dhimbje të lehta dhe të zakonshme, por disa të tjerë kanë dhimbje të padurueshme dhe goditje intense.

Sidoqoftë, për t’i liruar këto dhimbje, vetëm ndiqni hapat e mëposhtëm që shihen në video. Janë hapa të shpejt dhe të lehtë!

Megjithatë, rekomandohet që paraprakisht të konsultoheni me doktorin për këto ushtrime.

COMMENTS