‘Ushtari i panjohur’ mori çmim në festivalin ndërkombëtar të filmit

‘Ushtari i panjohur’ mori çmim në festivalin ndërkombëtar të filmit

Filmi finlandez 'Ushtari I panjohur' mori çmim në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit, që është mbajtur në Irlandë. Filmi regjisorit Aku Louhimies p

Filmi finlandez ‘Ushtari I panjohur’ mori çmim në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit, që është mbajtur në Irlandë.

Filmi regjisorit Aku Louhimies po merr vlerësime pozitive në gjithë Evropën. Tani, së voni, ka marrë çmim në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit, (Kilkennyn Subtitle European Film Festival ), që është mbajtur në Irlandë.

Çmim për rolin më të mirë ka marrë aktori Eero Ahor, për rolin Roka, ndërkaq për regjisorin më të mirë, ka marrë regjisori Aku Luohimies.

‘Është kënaqësi kur sheh që filmi po merr përmasa ndërkombëtare’, deklaroi regjisori I filmit, Aku Luohimies.

Të pranishëm në Festival ishin edhe aktorët tjerë të filmit: Jussi Vatanen, Aku Hirviniemi, Juho Milonoff, Hannes Suominen, Andrei Alen, Joonas Saartamo, Matti Ristinen, Jarkko Lahti, Kimi Vilkkula ja Elias Westerberg, si dhe aktorja ruse, Diana Pozharskaya .

Bëhet e ditur se ky film do të shfaqet edhe në Angli, SHBA, etj.

COMMENTS