Ushtarët e estradës shqiptare (Foto)

Ushtarët e estradës shqiptare (Foto)

Nga sot çdo serb do ta urrej Romën: Në videon lamtumirëse për Tottin, shfaqet edhe pavarësia e Kosovës (Video)
IFIMES, Instituti me dy punëtorë dhe me 100 spekulime

Si duket angazhimet e shumta të këngëtarëve shqiptarë për të performuar në clube të ndryshme gjatë kësaj sezone, i ka bërë ata që të mos i japin shumë rëndësi paraqitjeve të tyre para fansave.

Së fundmi, është vërejtur një trend i ri i veshjes tek këngëtarët meshkuj. Disa prej tyre, kanë zgjedhur që të vishen me rroba, që kanë elemente të veshjeve ushtarake.

Me veshje pothuajse të njëjta janë parë reperi 2po2, Alban Ramosaj, Majk, Cozman e Skivi.

Derisa po duken si ‘ushtarë’, shtrohet pyetja nëse ata po kopjojnë njëri-tjetrin?!

Alban Ramosaj

Cozman

Majki

Skiviii

COMMENTS