Ushqimet që duhet të konsumoni për shëndetin e syve (Foto)

Ushqimet që duhet të konsumoni për shëndetin e syve  (Foto)

Ne duhet të kujdesemi mirë për shëndetin e syve dhe për këtë arsye duhet të mbajmë dietë të duhur. Perimet me gjethe të errëta, vezët, specat dhe s

Ne duhet të kujdesemi mirë për shëndetin e syve dhe për këtë arsye duhet të mbajmë dietë të duhur.

Perimet me gjethe të errëta, vezët, specat dhe salmonët janë disa nga ushqimet më të mira për sy të shëndetshëm.

Nësë dëshironi që të keni shikim të qartë dhe të pastër, atëherë në dietën tuaj duhet të jenë ushqimet e mëposhtme.

Perime me gjethe të errëta, si brokoli, larka, etj.

Specat ngjyrë portokalli

Vezët

Salmon

Boronicat.

COMMENTS