Ushqimet që dëmtojnë dhëmbët tuaj

Ushqimet që dëmtojnë dhëmbët tuaj

Të gjithë ne duam të kemi një buzëqeshje rrëzëllitëse, dhe për një rezultat të tillë sigurohemi të bëjmë gjithçka. Refuzojmë ushqime të ëmbla d

Të gjithë ne duam të kemi një buzëqeshje rrëzëllitëse, dhe për një rezultat të tillë sigurohemi të bëjmë gjithçka.

Refuzojmë ushqime të ëmbla dhe kujdesemi edhe se çfarë hamë, por shpeshherë edhe nuk ia dalim.

Megjithatë shumë prej nesh nuk e dimë se në fakt janë disa ushqime që ndikojnë që të kemi një buzëqeshje të zverdhur dhe për më tepër që dëmtojnë dhëmbët tonë.

Më poshtë gjeni këto ushqime:

Boronicat
Vera e bardhë
Vera e kuqe
Patatina
Frutat e thata
Çaji

COMMENTS