Urimi kreativ i Ambasadës Amerikane për 9 vjetorin e pavarësisë (Video)

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë ka uruar qytetarët e Kosovës për 9 vjetorin e pavarësisë përmes një videoje tejet interesant

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë ka uruar qytetarët e Kosovës për 9 vjetorin e pavarësisë përmes një videoje tejet interesante.

Në këtë video shfaqet edhe ambasadori Greg Delawie, përcjellë zico.tv

Ambasadori Delawie dhe disa nga punjonësit janë sfiduar me disa pyetje për të parë se sa e njohin Kosovën.

Për më shumë shikoni videon më poshtë.

COMMENTS