Urdhri tjetër i Trump, i njëjtë me atë që dha Adolf Hitler

Urdhri tjetër i Trump, i njëjtë me atë që dha Adolf Hitler

Lu: Ende shpresë për dialog… por zgjedhjet janë legjitime edhe pa opozitën!
Koloneli Dritan Demiraj paralajmëron Serbinë: Jemi 8 milionë shqiptarë në Ballkan (Foto)

Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump ka urdhëruar administratën e tij, që çdo javë të publikojë krimet që emigrantët kryejnë në SHBA.

Ende nuk dihet nëse do të publikohen lista krimesh të emigrantëve të paligjshëm, apo të të gjithë emigrantëve, përfshirë edhe ata që jetojnë dhe punojnë atje.

Por e sigurt është se një udhër të tillë e pati dhënë edhe Hitleri në Gjermaninë naziste, qëllimi i të cilit ishte kultivimi i urrejtjes ndaj hebrenjve.

COMMENTS