‘Ura e frikës’ në Japoni, çka fshihet pas saj?

Kodrat e thepisura janë gjithmonë problem për shoferët, dhe pikërisht nga këto terrene shkaktohen aksidente më të mëdha. Një urë e ngjashme ndodhet edhe në Japoni. Kjo është ura Eshima Ohashi, e treta më e madhe në botë e llojit të saj, që ngrihet e mprehtë dhe e lakuar në të njëjtën kohë.

Kodrat e thepisura janë gjithmonë problem për shoferët, dhe pikërisht nga këto terrene shkaktohen aksidente më të mëdha.

Një urë e ngjashme ndodhet edhe në Japoni. Kjo është ura Eshima Ohashi, e treta më e madhe në botë e llojit të saj, që ngrihet e mprehtë dhe e lakuar në të njëjtën kohë.

COMMENTS