Universiteti i Gjilanit shënon 5-vjetorin e themelimit

Universiteti i Gjilanit shënon 5-vjetorin e themelimit

Universiteti i Gjilanit ‘Kadri Zeka’, sot shënon 5-vjetroin e themelimit.

Ceremonia do të fillojë në ora 12:00 dhe mbahet në objektin e Universitetit në Gjilan.

Në ceremoni do të marrin pjesë zyrtarët më të lartë të shtetit të Kosovës.

COMMENTS