‘Ujëvarë’ mahnitëse në liqen (Video)

‘Ujëvarë’ mahnitëse në liqen (Video)

Macet e ‘mençura’ kërkojnë ushqim duke i rënë ziles
Qyteti që ju kthen 200 vjet pas në kohë (Video)

Është vetëm një kanal shkarkimi i ujit, por duket sikur është një ujëvarë në mes të liqenit si fenomen natyror.

I emëruar ‘Covao do Conchos’, ky kanal është një nga atraksionet top-sekrete portugeze.

Vorbulla e mahnitshme, e cila është incizuar nga droni, është krijim i inxhinierëve dhe gjendet në një liqen në Parkun Natyror ‘Serra de Estrela’ të Portugalisë.

COMMENTS