Ujëvara Kaieteur, xhevahiri natyror i Guajanës (Video)

Ujëvara Kaieteur, xhevahiri natyror i Guajanës (Video)

Ishulli që rrotullohet, e që njihet si ‘Syri i Alienëve’ në Tokë (Video)
Rrepa e Kuqe rregullon çdo gjë në trupin tuaj (Video)

Me lartësinë dhe gjerësinë e madhe, rënien e lirë të sasisë së madhe të ujit dhe peizazhin jashtëzakonisht të bukur përreth, nuk ka pikë dyshimi se Kaieteur është një nga ujëvarat më mbresëlënëse në planetin tonë.

Kaieteur konsiderohet të jetë një nga ujëvarat më të fuqishme në botë, meqë lartësia e saj prej 251 metrash është gati katër herë më e madhe se ajo e ujëvarës së Niagaras dhe dy herë më e madhe se ajo e ujëvarës Victoria.

COMMENTS