Ujëvara e Niagarës, cilësohet si më spektakolarja në botë (Video)

Ujëvara e Niagarës, cilësohet si më spektakolarja në botë (Video)

Bananet e kuqe, fruti i panjohur nga shqiptarët (Video)
Shkëmbi që duket si ujëvarë – Hierve El Agua (Video)

Shumë nga ujëvarat nëpër botë janë më të larta. Disa kanë një bukuri elegante, disa të tjera ndodhen në një mjedis përrallor. Por Katarakti i Niagarës ka energji të madhe, të fuqishme që të frymëzon dhe të mahnit.

COMMENTS