UEFA inspekton punimet në Stadiumin e Prishtinës

UEFA inspekton punimet në Stadiumin e Prishtinës

Zyrtarë të UEFA-s, sot do të qëndrojnë në Kosovë për të parë nga adër infrastrukturën e stadiumeve në vend. Në ora 15:30, sipas Ministrisë së Sportit, ata do të inspektojnë punimet në Stadiumin e Qytetit në Prishtinë, ku do të marrë pjesë edhe ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi.

Zyrtarë të UEFA-s, sot do të qëndrojnë në Kosovë për të parë nga adër infrastrukturën e stadiumeve në vend.

Në ora 15:30, sipas Ministrisë së Sportit, ata do të inspektojnë punimet në Stadiumin e Qytetit në Prishtinë, ku do të marrë pjesë edhe ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi.

COMMENTS