Udhëtimet e rrezikshme në Bangladesh (Video)

Udhëtimet e rrezikshme në Bangladesh (Video)

Udhëtimi me tren mund të jetë i mërzitshëm, megjithatë, jo për të gjithë njerëzit në botë, sidomos jo për banorët e Bangladeshit. Shumë banorë të

Udhëtimi me tren mund të jetë i mërzitshëm, megjithatë, jo për të gjithë njerëzit në botë, sidomos jo për banorët e Bangladeshit.

Shumë banorë të këtij vendi çdo ditë udhëtojnë me trena, në fakt, mbi trena, deri në destinacionin e dëshiruar, duke rrezikuar kështu dhe jetën e tyre.

Për më tepër ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv:

COMMENTS