Udhëtim në qytetet më të mira të botës (Foto)

Udhëtim në qytetet më të mira të botës (Foto)

Rrobat nga lëkura shumë femërore dhe komode (Foto)
Trendi vjeshtor: Thonjtë me tone natyrale me shtojca që nuk do t’u rezistoni (Foto)

Gjigandët e ‘Lonely Planet’, kanë hartuar një guidë të përsosur turistike që do të ndihmonte këdo për të zgjedhur vendet që dëshiron të vizitojë.

‘Libri i Qyteteve – Një udhëtim në qytetet më të mira të botës’, titullohet guida e publikuar nga ‘Lonely Planet’.

Aty do të mund të gjeni rreth 200 destinacione turistike dhe karakteristikat më thelbësore të tyre. Sot po ju njohim vetëm me disa prej tyre, ato më të rëndësishmet.

COMMENTS