Ua shohin sherrin selfie-v: Gjithmonë kontrolloni imazhet dy herë para se t’i postoni në internet, mund të zhgënjeheni keq (Foto)

Ua shohin sherrin selfie-v: Gjithmonë kontrolloni imazhet dy herë para se t’i postoni në internet, mund të zhgënjeheni keq (Foto)

Shumica e përdoruesve të rrjeteve sociale, nuk mendojnë dy herë kur postojnë selfie e tyre. Por, këto imazhe turpëruese, janë dëshmia më e mi

Shumica e përdoruesve të rrjeteve sociale, nuk mendojnë dy herë kur postojnë selfie e tyre.

Por, këto imazhe turpëruese, janë dëshmia më e mirë se si duhet kontrolluar dy herë ato para se t’i publikoni në internet.

Njerëz nga vende të ndryshme të botës, duke tentuar të bëjnë fotografi interesante por edhe artistike, kanë shfaqur më shumë se që kishin menduar dhe e gjithë kjo bëhet nga pakujdesia.

Një vajzë ishte munduar të bëjë një selfie të bukur duke qëndruar e shtrirë në shtrat, por disa sekonda më vonë ndjekësit e saj në rrjetin social ia ka bërë me dije se vetëm disa centimetra larg saj, objektivi i aparatit kishte kapur edhe qenin e saj.

Një tjetër imazh, tregon se si një vajzë ishte munduar të bind masën se si i dashuri vazhdimisht e fotografon, por kur e publikoi në profil zhgënjeu të gjithë – në fakt ajo kishte fotografuar veten.

COMMENTS