U dorëhoq për t’i shpëtuar Vettingut, nis hetimi ndaj gjyqtarit Besnik Imeraj

U dorëhoq për t’i shpëtuar Vettingut, nis hetimi ndaj gjyqtarit Besnik Imeraj

Prokuroria e Tiranës ka nisur hetimin ndaj ish-gjyqtarit të Gjykatës Kushtetuese, Besnik Imeraj. Dosja e Imerajt është regjistruar sot në Prokurori dh

Prokuroria e Tiranës ka nisur hetimin ndaj ish-gjyqtarit të Gjykatës Kushtetuese, Besnik Imeraj. Dosja e Imerajt është regjistruar sot në Prokurori dhe do të shqyrtohet nga prokurori Ndini Tavani.

Hetimi ka nisur pas kallëzimit të bërë nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ndaj gjyqtarit Imeraj, i cili dha dorëheqjen për të mos kaluar në ‘sitën’ e Vettingut. KPK dorëzoi pak ditë më parë në Prokurori gjithë dokumentacionin që rezultoi nga hetimi administrativ gjatë procesit të rivlerësimit.

COMMENTS