Turistët udhëtojnë me furgon në njërën nga rrugët më të rrezikshme në botë, pamjet rrëqethëse publikohen në internet (Video)

Turistët udhëtojnë me furgon në njërën nga rrugët më të rrezikshme në botë, pamjet rrëqethëse publikohen në internet (Video)

Rruga për në pjesën perëndimore të Himalajeve, padyshim që është një nga rrugët më të rrezikshme në botë.

Videoja e publikuar më poshtë është filmuar nga një grup turistësh britanikë, të cilët përmes saj janë munduar t’ua shpjegojnë se pse konsiderohet si një nga rrugët më të rrezikshme.

Turistët brenda furgonit po lëviznin nëpër një rrugë shumë të keqe shkëmbore, ku në disa momente rrotat në anën e majtë të veturës pothuajse mezi preknin në tokë për shkak të ngushticave.

Mjaftonte një gabim apo pakujdesi e shoferit dhe të përfundojnë të vdekur, pasi lëviznin në një lartësi të madhe.

Por, është interesant fakti se si turistët në vend se të frikësoheshin nga lartësia dhe rruga e rrezikshme, ata dëgjohen duke thënë ‘kjo është e mrekullueshme’.

Të gjithë ata që kanë pasur rastin ta shohin videon kanë përgëzuar turistët për guximin, pasi pakkush do të merrte mundin të udhëtonte nëpër ato rrugë.

COMMENTS