Tuneli i parë në botë për anije (Video)

Modelja 69 vjeçare e pasarelave të modës (Video)
Vetura e mbështjellë me më së shumti flokë, fiton sërish Rekordin e Ginisit (Video)

Norvegjia ka shpallur planin për ndërtimin e tunelit të parë në botë për anije.

Tuneli do të jetë rreth 1700 metër i gjatë, 26.5 metër i gjerë, 27 metër i lartë dhe do të kalojë përmes pjesës më të ngushtë në gadishullit Stad në Norvegjinë perëndimore.

COMMENTS