Tunelet magjepsëse mes pemëve (Video)

Tunelet magjepsëse mes pemëve (Video)

Del në shitje një Peugeot, 123 vjet i vjetër (Video)
Në 2020 më shumë fëmijë obezë se ata nënpeshë

Ka aq shumë vende të bukura në planetin e Tokës sa që dhe fjalët “të mahnitshme” dhe “magjike” duken të vogla për t’i përshkruar ato.

Në vijim ju prezantojmë tunelet më të bukura në botë që janë krijuar mes pemëve – e që vizitorëve të përditshëm, e sidomos turistëve, ua rrembejnë mendjen dhe shpirtin.

Dhe, nëse jeni dashamirë të udhëtimeve dhe dëshironi të përjetoni një eksperiencë të paharruar, atëherë ju preferojmë të vizitoni së paku ndonjërin prej këtyre tuneleve.

Tuneli në Kopshtet Bodnant, Britani e Madhe

Rruga në Bon, Gjermani

Tuneli i Wisterias në Japoni

Tuneli i bershënit në Carmarthenshire, Britani e Madhe

Tuneli Sakura, Japoni

Shëtitorja e bambusë në Kioto, Japoni

Shëtitorja Jacarandas në Afrikën Jugore

Parku Francisco Alvarado në Kostarikë

Behari i qershisë në Yokahoma, Japoni

Dark Hedges në Irlandën Veriore

Tuneli në Sena de Luna, Spanjë

Tuneli i Dashurisë, Ukrainë

Tuneli përgjatë lumit Mississippi, në Louisiana, SHBA

COMMENTS