Tuna ia ndalon që të shkoi në këtë vend Norës (Foto)

Tuna ia ndalon që të shkoi në këtë vend Norës (Foto)

Janë dy këngëtarët shumë të suksesshme dhe aq shumë të përfolura, është fjala për Nora Istrefin dhe Tuna Sejdiun. Emrat e dy këngëtareve lakohen sh

Janë dy këngëtarët shumë të suksesshme dhe aq shumë të përfolura, është fjala për Nora Istrefin dhe Tuna Sejdiun.

Emrat e dy këngëtareve lakohen shpesh jo vetëm rreth muzikës por edhe për jetën private e sidomos për raportin në mes tyre. Nora ka vite është martuar më Robert Berishën ku edhe janë prindër të një vajze të quajtur Renne. Familjes Berisha iu bashkëngjit edhe këngëtarja Altuna Sejdiu ajo ka dy vite bashkë me Patrisin në muajin maj të vitit të kaluar ajo solli në jetë djalin të cilin e pagëzuan me emrin Tian.

Pavarësisht se dy këngëtarët janë bashkëshortet e dy vëllezërve raporti i tyre vetëm sa është keqësuar, ditë më parë Tiani kishte ditëlindjen në festë nuk u panë as Roberti po as Nora. Kjo do të thotë se marrëdhënia e tyre nuk po funksionon fare.

Tuna mbrëmë u pa se është aktivizuar për në palestër, aty ku Nora definoj linjat e trupit që ka falë tranjerës Geta Beqës.

A do jetë ky vend i ‘ndaluar’ për Norën për një kohë sa është Tuna aty.

COMMENTS