Trump prej dylli në muzeun e Berlinit (Video)

Një statujë prej dylli e përmasave reale të Donald Trump i është shtuar degës së muzeut të 'Madame Tussauds' në Berlin, e nga sa shpjeguan drejtues të

Një statujë prej dylli e përmasave reale të Donald Trump i është shtuar degës së muzeut të ‘Madame Tussauds’ në Berlin, e nga sa shpjeguan drejtues të tij, ka qenë dëshira e qartë e vizitorëve që figura e presidentit kontrovers amerikan të qëndronte në krah të personaliteteve të tjera, si paraardhësi i tij Barack Obama, apo përfaqësues të spikatur të sportit dhe ‘show-biznesit’.

Ndiqeni për më tepër storien e përgatitur nga zico.tv:

COMMENTS