Trump: NATO duhet të fokusohet kundër terrorizmit dhe Rusisë

Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump, ka bërë thirrje të enjten në samitin e NATO-s që të bëhet më shumë punë në luftën kundër terrorizmit dhe emigrimit

Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump, ka bërë thirrje të enjten në samitin e NATO-s që të bëhet më shumë punë në luftën kundër terrorizmit dhe emigrimit, si dhe rreth çështjes së Rusisë.

“NATO në të ardhmen duhet të ketë më shumë fokus ndaj terrorizmit dhe emigrimit, si dhe kërcënimeve nga Rusia dhe nga kufijtë lindor dhe jugor të NATO-s”, ka thënë Trump, i cili për herë të parë merr pjesë në një samit të Aleancës Veri-atlantike.

COMMENTS