Tringa Rexhepi, lanson këngën ‘Spin’ në SoundCloud (Video)

Tringa Rexhepi, lanson këngën ‘Spin’ në SoundCloud (Video)

Qëndrim Berisha dhe 2Ton krijojnë ‘T’i fali krejt’ (Video)
Magjistron këngëtarja Violeta Kajtazi (Foto)

Emri i saj përcjellë vlerat e kombit tonë në mbarë botën. Artistja e re dhe e talentuar shqiptare, Tringa Rexhepi e cila jeton në Kanada ka publikuar single-in e saj më të ri të titulluar ‘Spin’ në SoundCloud.

COMMENTS