Trimëri apo çmenduri?! (Foto/Video)

Imazhe qesharake të shkrepura nëpër autostrada, ku shoferët kanë bërë gjëra të çuditshme derisa ishin pas timonit (Foto)
Ngeci brenda derës së vogël, veprimi qesharak i maces me bark të fryrë (Video)

Njerëzit shpeshëherë rrezikojnë edhe jetën e tyre, duke provuar gjëra të rrezikshme vetëm që të jenë në qendër të vëmendjes, të njejtën gjë ka bërë i riu Fabio Wimber, duke vozitur biçikletën nëpër rrethojën e hekurt të digës më të lartë në Evropë prej 200 metra, që gjendët në digën Koelnbreinsperre në Carinthia në pjesën jugore të Austrisë.

Australiani 21-vjeç, gjithë këtë moment tmerrues e ka filmuar me kamerën e vendosur në helmetë, por është interesant se si rrethoja në të cilën vozitë, është për një milimetër më e ngushtë sesa rrotat dhe ka mundur t’i kushtojë me jetë.

bicikel-1

bicikel-2

bicikll4

COMMENTS