Treni që lëvizë në binarë virtual (Video)

Ai është prezantuar në Kinë Në Hunan të Kinës është prezantuar treni, që lëvizë në binarë virtual nëpër rrugë që shfrytëzohet nga veturat e zakon

Ai është prezantuar në Kinë

Në Hunan të Kinës është prezantuar treni, që lëvizë në binarë virtual nëpër rrugë që shfrytëzohet nga veturat e zakonshme.

Makina për transportin e njerëzve, ka rrota plastike që gjithmonë ndjekin shtegun e njëjtën, ashtu si iu është programuar.

Projekti që ka nisur më 2013, pritet të përfundoi vitin e ardhshëm dhe të fillojë qarkullimin.

COMMENTS