Trendi vjeshtor: Thonjtë me tone natyrale me shtojca që nuk do t’u rezistoni (Foto)

Trendi vjeshtor: Thonjtë me tone natyrale me shtojca që nuk do t’u rezistoni (Foto)

Ujëvara kaskadë, perla e Vietnamit (Video)
Këmbë të ngrohta, Çfarë duhet të bëni në kohë acari (Video)

I paimponueshëm elegant dhe i kënaqshëm, por delikat pothuajse gjithmonë ka qenë manikyri në tone natyrale.

Ndonjëherë po ato llake thonjsh anojnë nga ngjyra e portokalltë, ndonjëherë e verdhë, por edhe e hirtë, prandaj për të zgjedhur llakun e përsosur, po ju japim një udhëzues të shkurtër.

Sot po ju zbulojmë se si variantin standard ta bëni më interesant këtë vjeshtë madje me lëvizje të vogla.

Baza, natyrisht, është llaku për thonj e ngjyrës e cila më së miri i përshtatet tonit tuaj dhe nëntonit të lëkurës suaj.

Pastaj në thonj vizatohen motive të ndryshme, nga pikëzat pothuajse të pavërejtura me motive të forta si p.sh. yje të bardha.

Është e mundshme të krijoni edhe kombinime interesante duke bërë kombinime të mermerta apo gjeometrike me ngjitës metalik.

Po ju sjellin disa ide nëpërmjet fotografive, të cilat mund t’ju inspirojnë:

COMMENTS