Trendi i ri – qumështi i devesë (Video)

Trendi i ri – qumështi i devesë (Video)

Paraqitja e parë publike e Ledri Vulës (Video)
Kenguri i vogël shpëtohet nga xhepi i nënës së ngordhur (Video)

Harrojeni qumështin e bajameve dhe largoni pakot e qumështit të sojës nga shtëpia, sepse në radhë është një trend i ri dhe një superushqim i ri – qumështi i devesë, i cili sjell shumë përfitime shëndetësore.

COMMENTS