Trendi i këtij sezoni ‘kundër shiut’ (Foto)

Trendi i këtij sezoni ‘kundër shiut’ (Foto)

Të përballosh me stil edhe shirat e vjeshtës nuk ka qënë kurrë kaq e lehtë, pasi moda është plot me plastikë dhe na çudit me veshjet dhe aks

Të përballosh me stil edhe shirat e vjeshtës nuk ka qënë kurrë kaq e lehtë, pasi moda është plot me plastikë dhe na çudit me veshjet dhe aksesorët me PVC transparente.

Pardesy, këpucë, çizme, madje edhe çantë e aksesorë, të gjitha në mënyrë rigoroze ‘kundër ujit’.

Materiali i papërshkueshëm nga uji në mënyrë të shkëlqyer kombinohet në kuptimin estetik dhe praktik.

Ka qënë koleksioni Pranverë-Verë 2018 i Chanel, që ka nisur tendencën e PVC-ve, dhe shumë firma të tjera kanë konfirmuar këtë tendencë.

Në fotogaleri janë disa produkte të dobishme që ju duhen në ditët me shi.

COMMENTS