Trendet më të mira dekorative këtë vit, sipas ‘Pinterest’-it (Foto)

Trendet më të mira dekorative këtë vit, sipas ‘Pinterest’-it (Foto)

Erdhi prapë koha festive e vitit! Pinterest kanë publikuar raportin e vet zyrtar të festave të vitit 2017, duke i theksuar trendet më të

Erdhi prapë koha festive e vitit!

Pinterest kanë publikuar raportin e vet zyrtar të festave të vitit 2017, duke i theksuar trendet më të mira për këtë fundvit.

Sajti ka zbuluar se këtë vit njerëzit po preferojnë diçka më ndryshe nga vitet e kaluara, ku kryesisht po synojnë t’i krijojnë apo ndërtojnë vet dekorimet.

Nga pemët argëtuese të ananasit e deri te dekorimet të cilat mund t’i krijoni vetë, ky vit do të sjell shumë risi sa i përket dekorimeve, ndërsa njëkohësisht do t’ju nxitë të provoni diçka ndryshe.

I tërë ky vit ka qenë i mbushur me gjelbërim, dhe trendi i ngjyrës së gjelbër nuk duket se do të zhduket edhe një kohë të gjatë.

Këtë fundvit bëhuni kreativ dhe përpiquni të krijoni diçka vetë. Një nga këto ide mund të jenë edhe tullumbacet gjigante në formë të poçit elektrik.

COMMENTS