Trëndafili i zi, ja ku rritet (Video)

Thatësia e madhe shtynë elefantët në udhëtimin prej disa kilometrave për të gjetur ujë (Video)
Zyrtare: Zhurma Video Music Awards 13 po vjen, kjo është data (Video)

Në një fshat të vogël të Turqisë, kushtet unike të tokës, dhe nivelet e ujërave nëntoksore, kanë krijuar një lloj trëndafili të veçantë. Nuk është i kuq por i zi. Storia e mëposhtme ju jep detaje.

COMMENTS