Tre shqiptarë në 11-shin e javës në Zvicër

Ezgjan Alioski, Armando Sadiku (Lugano) e Benjamin Kololli (Lausanne), janë tre shqiptarë në përbërjen e javës së 27-të të elitës së futbollit zvicera

Ezgjan Alioski, Armando Sadiku (Lugano) e Benjamin Kololli (Lausanne), janë tre shqiptarë në përbërjen e javës së 27-të të elitës së futbollit zviceran. Alioski realizoi het-trik, kurse Sadiku e Kololli realizuan nga një gol.

Lugano shënoi fitore me rezultat 4:2 ndaj Sionit, sikurse edhe Lausanne me 4:2 në konak të Thun-it. Sipas ‘Blick.ch’, kjo është përbërja e javës së 27-të: Jonas Omlin (Luzern), Vladimir Golemic (Lugano), Milan Vilotic (Grasshoppers), Benjamin Kololli (Lausanne), Numa Lavanchy (Grasshoppers), Domen Crnigoj (Lugano), Denis Zakaria (Young Boys), Ezgjan Alioski (Lugano), Nassim Ben Khalifa (Lausanne), Munas Dabbur (Grasshooppers) dhe Armando Sadiku (Lugano).

COMMENTS