Tre kryetar të komunave në garë për deputetë

Nga listat të cilat janë shfaqur deri më tani nga ana e partive politike, respektivisht dy koalicionet e mëdha qe po garojnë në zgjedhjet e 11 qershor

Nga listat të cilat janë shfaqur deri më tani nga ana e partive politike, respektivisht dy koalicionet e mëdha qe po garojnë në zgjedhjet e 11 qershorit, rezulton se pjesë e listave janë edhe tre kryetar të komunave.

Në listën e koalicionit PDK – AAK – Nisma, si kandidat për deputet është kryetari i komunës së Deçanit, Rasim Selmanaj.

Ndërsa, në listën e koalicionit LDK – AKR – Alternativa, pjesë e e listës do të jetë kryetarja e Komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari – Lila dhe kryetari i Mitrovicës, Agim Bahtiri./T/

COMMENTS