‘Transformer’ i vërtetë (Video)

Një burrë rus, së bashku me djalin e tij, kanë arritur që të shndërrojnë një makinë të vjetër Lada në një “Transformer”, si në filmat vizatimorë. G

Një burrë rus, së bashku me djalin e tij, kanë arritur që të shndërrojnë një makinë të vjetër Lada në një “Transformer”, si në filmat vizatimorë.

Gennadiy Kocherga dhe djali i tij Sergey e ndërtuan këtë robot të jashtëzakonshëm për 6 muaj. Makina e vjetër arrin të ngrihet dhe të shndërrohet brenda pak sekondave në një robot që qëndron në këmbë.

COMMENTS