Traktorët e Lamborghinit

Traktorët e Lamborghinit

Bentley teston modelin e ri, të kamufluar si Porsche Panamera (Video)
Shihni si e nisi kompaninë e tij njeriu më i pasur në botë (Video)

Lamborghini është i famshëm sot për super veturat më të shpejta dhe më glamuroze në botë.

Por ajo nisi të prodhonte traktorë – dhe firma origjinale ende bën; veturat sportive tashmë janë në pronësi të

Traktor i lartë Lamborghini sot quhet R8 (foto), një emër që ndanë me Audi.

Porsche gjithashtu prodhoi traktorë për një periudhë në vitet 1950 dhe në fillim të viteve 1960

COMMENTS