Tortat që do t’iu çmendin (Video)

Tortat që do t’iu çmendin (Video)

Kompjuterët kanë pushtuar botën për gjithçka. Fatmirësisht tani na bëjnë edhe torta. Teknikat e prodhimit të shefes së pastiçerisë Dinara Kasko kër

Kompjuterët kanë pushtuar botën për gjithçka. Fatmirësisht tani na bëjnë edhe torta.

Teknikat e prodhimit të shefes së pastiçerisë Dinara Kasko kërkojnë pak teknologji se sa një mikser elektrik. Pastiçierja ukrainase bën torta dhe çokollata me forma skulpture të mrekullueshme, dhe për projektin e saj të fundit i ka shtuar recetës një algoritëm.

Për më tepër shikojeni videon e mëposhtme:

COMMENTS