Thjeshtësia dhe rregullat e nënave të lumtura

Thjeshtësia dhe rregullat e nënave të lumtura

Janë të lumtura, të qeta, dhe gëzojnë kohën me fëmijët e tyre. Dhe nëse jeni duke u pyetur nëse jetojnë në këtë … planet, përgjigjja është po. Ato

Janë të lumtura, të qeta, dhe gëzojnë kohën me fëmijët e tyre. Dhe nëse jeni duke u pyetur nëse jetojnë në këtë … planet, përgjigjja është po. Ato jetojnë mes nesh dhe nuk bëjnë gjëra ‘të hatashme’.

Ato kanë dhe kohën e nevojshme për veten e tyre dhe janë të vetëdijshme për atë çfarë duan nga jeta, atë që është prioritetet (jo e lehtë në ditët e sotme), dhe çfarë të bëjnë për të pasur sukses.

Në vend që të grinden për gjëra që nuk mund të kenë ose të menaxhojnë, ato i pranojnë ose i ndryshojnë ato. Ato nuk presin zgjidhje magjike (pasi ato nuk ekzistojnë), as nuk janë në vajtim të përditshëm. Ato ndryshojnë moton e jetës së tyre dhe miratojnë disa zakone të thjeshta, si:

Ato kërkojnë ndihmë
Ato dalin nga shtëpia për një shëtitje kur ndihen të mbytura
Programojnë një pushim
Ato përqafojnë fëmijët e tyre çdo ditë fëmijët e tyre
Ato gjejnë edhe një orë për veten e tyre
Ato e kanë pranuar veten për atë që janë
Ato gëzojnë vepra të vogla me fëmijët e tyre
Ato nuk i ndajnë fëmijët e tyre
Falin dhe harrojnë
Ato nuk harrojnë të buzëqeshin
Ato nuk harrojnë t’i dëgjojnë fëmijët e tyre
Kërkojnë falje
Ato shprehin ndjeshmërinë e tyre
Ato duan të mësojnë gjëra të reja

COMMENTS