Thellohen përçarjet në Vetëvendosje, jep dorëheqje edhe Dardan Sejdiu

Thellohen përçarjet në Vetëvendosje, jep dorëheqje edhe Dardan Sejdiu

​Dardan Sejdiu nga lëvizja Vetëvendosje ka dhënë dorëheqje të parevokueshme nga të gjitha pozitat e tij drejtuese në VV. Sejdiu në një letër drejtu

​Dardan Sejdiu nga lëvizja Vetëvendosje ka dhënë dorëheqje të parevokueshme nga të gjitha pozitat e tij drejtuese në VV.

Sejdiu në një letër drejtuar partisë, bën të ditur se dorëheqje të parevokueshme ka dhënë nga posti i nënkryetarit të parë, Kryesisë dhe Këshillit të Përgjithshëm të Lëvizjes, ndërsa njofton se veprimin e tij politik do ta vazhdojë si deputet dhe anëtar i Vetëvendosjes në përputhje me bindjet e tij.

COMMENTS