The Hall of Mosses pylli përrallor në SHBA (Video)

The Hall of Mosses pylli përrallor në SHBA (Video)

Nëse veshkat tuaja janë në rrezik, trupi do t’ju japë këto shenja, mos i injoroni (Video)
Publikohen në rrjet videot nga ‘Zhurma Video Music Awards 12’ (Video)

Hall of Mosses (Holli i myshkut) është një rrugë e shkurtër e këmbësorëve, që gjendet në pyllin Hoh, në perëndim të shtetit ëashington, në SHBA. Ky pyll është përplot drunjë të vjetër të panjës dhe bredhit – degët e të cilëve janë të mbuluara me shtresë të trashë myshku.

Në pyllin Hoh, çdo vit, gjatë sezonit dimëror, shënohen të reshura të dëndura të shiut – andaj dhe vegjitacioni në këtë vend është shumë i bujshëm.

Për shkak të lagështrisë dhe ushqimit të bollshëm në tokë – shumica e bimëve kanë rrenjë të cekëta, dhe shpeshherë ndodhë që ato të rrëzohen gjatë periudhës së shirave.

COMMENTS