Thaçi në New York kërkon mbështetje për Kosovën

Thaçi në New York kërkon mbështetje për Kosovën

Grabitësit si në filma, marrin mbi 20 milionë euro në makinën me para
Ku janë njerëzit? Kryeqyteti i Koresë së Veriut i zbrazur (Video)

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në kuadër të javës së Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, në New York ka takuar mbrëmë edhe Presidentin e Sao Tome dhe Principe, Evaristo do Espírito Santo Carvalho.

Kreu i shtetit shprehu mirënjohjen e tij ndaj Sao Tome dhe Principe për mbështetjen e dhënë ndaj Kosovës.

Ai tha se Kosova është e interesuar për rritjen e bashkëpunimit të gjithmbarshëm me Sao Tome dhe Principe dhe kërkoi nga homologu i tij, Evaristo do Espírito Santo Carvalho, mbështetje për anëtarësimin e Kosovës në organizata ndërkombëtare.

COMMENTS