Thaçi, Meta dhe Haziri zbulojnë shtatoren e Idriz Seferit (Video)

Thaçi, Meta dhe Haziri zbulojnë shtatoren e Idriz Seferit (Video)

Presidenti Hashim Thaçi dhe ai i Shqipërisë, Ilir Meta bashkë me të parin e komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, kanë bërë zbulimin e shtatores së Heroi

Presidenti Hashim Thaçi dhe ai i Shqipërisë, Ilir Meta bashkë me të parin e komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, kanë bërë zbulimin e shtatores së Heroit, Idriz Seferi në Gjilan.

Thaçi dhe Meta morrën pjesë në manifestimin qendror të 28 nëntorit në Gjilan, ku edhe zbuluan shtatorjen e Heroit Kombëtar, Idriz Seferi, shkruan zico.tv

LIVE : Zbulimi i Shtatores së Idriz Seferit në Gjilan

Posted by ZICO TV on 27.11.2017

COMMENTS