Thaçi: Kanadaja, mbështetëse e palëkundur e Kosovës në strukturat euroatlantike

Thaçi: Kanadaja, mbështetëse e palëkundur e Kosovës në strukturat euroatlantike

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka thënë se Kanadaja është mbështetëse e palëkundur e Kosovës për anëtarësimin në strukturat euroatlantike. Tha

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka thënë se Kanadaja është mbështetëse e palëkundur e Kosovës për anëtarësimin në strukturat euroatlantike.

Thaç i ka quajtur takimet atje përmbajtësore, të përzemërta dhe emocionale.

“Kanadaja është mbështetëse e palëkundur e Kosovës në rrugën e pakthyeshme drejt anëtarësimit në strukturat euroatlantike. Vizita ime shtetërore atje ishte përplot me takime përmbajtjesore, të përzemërta dhe emocionale” ka thënë Thaçi.

COMMENTS