‘Thaçi e pranoi se është kryepërgjegjës, e hapi konfliktin e brendshëm politik’

‘Thaçi e pranoi se është kryepërgjegjës, e hapi konfliktin e brendshëm politik’

Për deputetin e Kuvendit të Kosovës, Ilir Deda, kreu i shtetit, Hashim Thaçi sot 'e pranoi që është kryepërgjegjësi për veprimin e errët me 6 shtetasi

Për deputetin e Kuvendit të Kosovës, Ilir Deda, kreu i shtetit, Hashim Thaçi sot ‘e pranoi që është kryepërgjegjësi për veprimin e errët me 6 shtetasit turq, uzurpimin e kompetencave, dhe që e ka shkelë Kushtetutën’.

‘Njëjtë, e hapi konfliktin e brendshëm politik’, ka shkruar Deda.

‘Tash do të provojë ta rrëzojë Qeverinë, ta shpërndajë Kuvendin dhe ta thellojë kaosin politik. Javën tjetër me çdo kusht duhet ta themelojmë Komisionin hetimor parlamentar’, ka thënë ai.

COMMENTS