Thaçi: Drejtësia të ndriçojë krimet në familjet e Qirezit dhe Likoshanit

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka kujtuar masakrat në familjet e Qirezit dhe Likoshanit. Përmes Facebook-ut, Thaçi thotë se drejtësia duhet të

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka kujtuar masakrat në familjet e Qirezit dhe Likoshanit.

Përmes Facebook-ut, Thaçi thotë se drejtësia duhet të ndriçojë përmasat e krimeve në këto dy fshatra dhe përgjegjësit të dalin para drejtësisë.

Ky është postimi i plotë i Thaçit në Facebook:

‘Pas humbjeve që pësuan patrullat e policisë serbe nga një njësit i UÇK-së në Likoshan, në shenjë hakmarrjeje, ata ushtruan terror dhe masakër të paparë në familjet e Qirezit dhe Likoshanit.

Aty pësuan gra, burra, fëmijë, pleq, të rinj dhe të reja. Beteja te lisi gjashtnjakë ishte një paralajmërim i betejave dhe epopeve që do të pasonin në vitet ‎1998-1999.

Drejtësia duhet të ndriçojë përmasat e krimeve në këto dy fshatra dhe përgjegjësit të dalin para drejtësisë’.

COMMENTS